Kurser

Intens kursus i chokoladetemperering og fremstilling af chokolader.
Vi er max 6 personer, så der er tid til alle 

Hvad siger tidligere kursister?

"At være på kursus hos Evers Chokolade er en oplevelse som ganske enkelt beriger dit liv. Efter endt kursus er du fyldt op med både kulinarisk kærlighed i form af de lækreste chokolader og mental lykke, begrundet i Lenes helt fantastiske selskab og evne til at lære fra sig. Det er som om der sker noget magisk med dig, fra du starter dagen og til du afslutter med en boks med dine egne chokolader. Vi har så travlt med at nå alting i vores liv, men når du giver dig selv den gave at være på Lenes kursus, oplever du en fordybelse og en ro som du kan tage med dig hjem. Det at være kreativ, skabende og legende er på mange måder essensen af alt det du får på chokoladekurset."

Mette Stryhn
Ejer og fysioterapeut, Come-Back.dk

"Efter at min datter og jeg havde eksperimenteret med temperering af chokolade hjemme i køkkenet, var det en kæmpe ”forløsning” at få alle grundprincipperne på plads ved at deltage i Lene Evers’ chokolade kursus.
Med Lenes kyndige hjælp, fik vi styr på processerne og appetit til at fortsætte hjemme i køkkenet.

En fantastisk dag, hvor man blev inspireret af de hyggelige omgivelser og de andre kursisters kreative produktioner.
Vi har klart fået mod på at fortsætte kursusrækken og blive endnu dygtigere til at udføre egne chokolade kunstværker.

Et chokoladekursus hos Lene Evers, er den perfekte gave sammen med en du holder af."

Søren Gert Sørensen

Kursus med smag

Hold øje med datoer på webshoppen og facebook

Kursus oversigt

Der bruges altid chokolade og ingredienser af høj kvalitet.

Der lægges vægt på seriøsitet med en munter og let stemning, hvor alle kan deltage uden præstationsangst eller forkundskaber.  Kursus bevis udstedes ved kursets afslutning.
Kursusstedet foregår i min butik i Storegade 39, Baghuset, 4780 Stege
Basis kurset danner grundlag for deltagelse mit jule og påske kursus.
Maks. 6 deltagere på et hold, så der er tid til alle

Basiskurset starter man med at få den håndværksmæssige indføring i chokoladens verden. Deltagerne lærer den svære kunst, at temperere chokolade, fremstille forskellige varianter af marcipan, nougat og trøffel.
Dette kursus giver dig en basis for deltagelse i de øvrige kurser.  

Der er god læreing og tips i 3 ½ time. 

Basiskurset koster 495 kr. pr. person. Udgifter til chokolade og ingredienser afholdes af den enkelte deltager på dagen, pris 190 kr. pr. kg. inkl. moms. 

Bemærk: Du først er optaget på kurset, når du har fået en bekræftelse fra Lene Evers Chokolade.

Kursus bevis udstedes ved kursets afslutning.
Maks. 6 deltagere på et hold

flødebollekurset lærer du at lfremstille flødeboller med forskellige smage, helt fra bunden. Du fremstiller selv din egen bund og skum, tilsætter forskellige smage, håndsprøjter flødebollerne og til slut overtrækkes flødebollerne med chokolade og pyntes. 
Kurset er for dig som både vil lære at temperere chokolade og lærer at sprøjte flødeboller og basiskursus er IKKE et krav for deltagelse

Der er god læreing og tips i 3 ½ time.

Basiskurset koster 495 kr. pr. person. Udgifter til chokolade og ingredienser afholdes af den enkelte deltager på dagen, pris 190 kr. pr. kg. inkl. moms.

Bemærk: Du først er optaget på kurset, når du har fået en bekræftelse fra Lene Evers Chokolade.

Kursus bevis udstedes ved kursets afslutning.
Maks. 6 deltagere på et hold

På Påskekurset kan du lave chokolade som din familie og venner også kan nyde godt af.
Du lærer at lave massive marcipan- og nogutatæg med forskellig smag, samt støbe trøffelæg, æggeskaller og binde dit eget påskeæg.
Kurset er for dig der har gennemført mit basiskursus og ønsker at udvide chokolade eventyret.

Der er god læreing og tips i 3 ½ time.

Basiskurset koster 495 kr. pr. person. Udgifter til chokolade og ingredienser afholdes af den enkelte deltager på dagen, pris 190 kr. pr. kg. inkl. moms.

Bemærk: Du først er optaget på kurset, når du har fået en bekræftelse fra Lene Evers Chokolade.

Kursus bevis udstedes ved kursets afslutning.
Maks. 6 deltagere på et hold

Julekurset kan du lave chokolade som din familie og venner også kan nyde godt af. Du lærer at lave chokoladeroulader med bl.a. marcipan, figner og dadler, samt andre lækre jule chokolader.
Kurset er for dig der har gennemført mit basiskursus og ønsker at udvide chokolade eventyret.

Der er god læreing og tips i 3 ½ time.

Basiskurset koster 495 kr. pr. person. Udgifter til chokolade og ingredienser afholdes af den enkelte deltager på dagen, pris 190 kr. pr. kg. inkl. moms.

Bemærk: Du først er optaget på kurset, når du har fået en bekræftelse fra Lene Evers Chokolade.

Kursus bevis udstedes ved kursets afslutning.
Maks. 6 deltagere på et hold

Det er muligt at få lavet et kursus som er tilpasset til jeres arrengement, fx teambuilding, familiekurser, venindekurser eller hvad vi kan finde ud af passer til dig.

Jeg elsker at lave chokolade der giver en smagsoplevelse uden lige.

Lene Evers

Chokolade mager

Lene Evers

Følg med på facebook og se mere!

Adresse

Storegade 39 Baghuset, 4780 Stege

Kontakt

Email: leneevers@gmail.com                     
Telefon: 2971 1519

Links

Kontrolrapport (Smiley)
Stege Handelsforening
Samarbejdspartnere

Webpartner: Openbox Aps