Presseomtale

Her kan du se lidt om hvad andre skriver om mig.
Er du fra pressen kan du også finde billeder og logoer til brug i tryk

Presse

Se link herunder


Podcast

 • Podcast - Netudgaven.dk - "Hvem er ikke glad for søde sager? I dette afsnit tager vi dig med til Sydhavsøerne. Vi skal lave fyldte chokolader med Lene Evers i den gamle arrest i Stege på Møn. Senere tager vi videre til Lolland, hvor Arne Andreasen og Boye Clausen fra Danmarks Sukkermuseum fortæller om Napoleons fastlandsspærring, roepolakker og fremtiden for dansk sukkerproduktion. Det bliver sødt og godt" Lyt nu!

Presse og blogs

 • TV2 Play, Møn og Nyord - "Hans Pilgaard tager bagerdronningen, Rosa Kildahl, og humørbomben fra Herning, Claus Elming, med en tur til Danmarks fødested - Møn og Nyord. Området viser sig fra sin fineste side og med højt humør får de to konkurrencemennesker Rosa Kildahl og Claus Elming sig noget til smagsløgene. De skal nemlig både vurdere en gammel egnsret fra Møn, sennep fra Nyord, udsøgt chokolade og sove i naturlige materialer. Rosa får sin sag for, da hun og Claus skal ride på hest på Møn, for hun har lige glemt at fortælle, at hun ikke er så vild med heste. Det udnytter Claus, der føler sig hjemme på en hesteryg. Rosa er i sit gavmilde hjørne, hvorimod Claus bruger sin jyske snusfornuft til at prissætte tingene.
   - Se Sæt pris på Danmark, Møn og Nyord på TV2 Play (Kræver TV2 Play abonnement) 
 • DK4, Chokoladeparadiset i Stege - "En fin portrætudsendelse om Lene Evers, der i løbet af de sidste fem år har skabt et helt specielt chokoladeunivers, Lene Evers Chokolade, i de gamle fængselslokaler midt i Stege by. Med sans for kompromiløs kvalitet, smagsinnovation og brug af årstidens lokale frugter og bær, er Lene Evers Chokolade blevet kendt og eftertragtet langt ud over de mønske kyster." 
   - Se videoen på Youtube eller neden for
 • Karen Lyager Horve, vlogger - "Bogøs og Møns chokoladedronning, Lene Evers, demonstrerer her, hvordan man selv kan lave de lækreste chokoladetrøfler med frisk ingefær." Se videoen på Youtube!
 • TV 2 Øst, Lokal chokoladeproducent modtager stor hæder - "Der er glæde i Stege. Inden længe bliver chokoladeproducent Lene Evers fra Stege nemlig hædret for sit håndværk af Det Danske Gastronomikse Akademi, når akademiet den 16. april uddeler sine årlige hærdersdiplomer i København." Læs mere!
 • Out and About Online OAONLINE.dk - "Den gastronomisk prisbelønnede chocolatier på Møn, Lene Evers, var med i kampen om Detailprisen ved Danish Rainbow Awards - AXGIL. Håndlavede pride-chokolader med regnbuer på og en lille regnbue på butiksdøren; det skaffede Lene Evers Chokolade en nominering til Detailprisen ved Danish Rainbow Awards." Læs mere!

Anerkendelser og nomineringer

 • Det Dansk Gastronomisk Akademi
 • Danish Rainbow Awards, nomineret - "På Møn har en flot lille regnbue på butiksdøren, og når det er pride-tid, laver Lene Evers små håndlavede hvide pride-chokolader med regnbuer på. Det er en lille og stille kamp, men det er en vigtig kamp, så regnbuen også er synlig uden for storbyernes LGBTQ-miljøer. De flotte regnbuer kan selvfølgelig ikke stå alene i en chokoladebutik, og når man smager på lækkerierne, er man ikke i tvivl om, at Lene Evers går efter den høje kvalitet."  Læs mere!
 • Møns Handelsstadsforening, Iniprisen - "Efter vi på vores generalforsamling kunne afsløre vinderen af årets ini-pris , er flisen nu blevet lagt ned STORT tillykke til Lene Evers Chokolade " Se videoen!

Grafik og fotos til presse

Her er billeder til brug i pressen.

Link til stor opløsning: LeneEversChokolade.dk.zip

Link til logoer: LeneEversChokolade-Logo.zip

Webpartner: Openbox Aps