I
2004 etablerede jeg den økologiske chokoladefabrik Økoladen sammen med
Henriette Møller.
I
2014 gik jeg solo og åbnede Lene Evers Chokolade, som er et lille
chokoladeværksted med tilhørende butik i Stege.
Lene
Evers Chokolade ligger i den gamle telefoncentral i Stege og her sælges
håndlavet frisk kvalitets chokolade,
som jeg gerne selv vil opleve den og efter
mine smagsløg.
Godt håndværk, kvalitet og de gode råvarer er i fokus når jeg fremstiller
chokolade.
Med mange års erfaring har jeg gjort det til mit speciale at udvikle
nye og spændende smagskombinationer i min chokolade – samtidig med at jeg
hylder den danske chokoladetradition med klassiske smage af højeste kvalitet.
En ny variant kan være længe undervejs, for balanceforholdet i smagen skal være
nøje afstemt.
De lokale råvarer har stor betydning for mig.
Med udgangspunkt i blandt andet
bær og frugter fra Møn, Bogø og Nyord skaber jeg chokoladeoplevelser, hvor
chokoladens friskhed og kvaliteter spiller op imod de lokale råvares egenskaber,
så det bedste trækkes frem i begge dele.
Lene Evers Chokolade er baseret på lige dele godt håndværk og en opfindsom
eksperimenterende tilgang til arbejdet med smagssammensætninger.
"For mig er det at lave
chokolade en forudsætning for et godt liv med høj livskvalitet.
Jeg etablerede
derfor mit chokoladeværksted i 2014"
Lene Evers Chokolademager
Lene Evers Chokolade
Storegade 3
4780 Stege
Lene Evers Chokolade ©