Min historie

I 2004 etablerede jeg den økologiske chokoladefabrik Økoladen sammen med Henriette Møller.
I 2014 gik jeg solo og åbnede Lene Evers Chokolade, som er et lille chokoladeværksted med tilhørende butik i Stege.
Lene Evers Chokolade ligger i den gamle telefoncentral i Stege og her sælges håndlavet frisk kvalitets chokolade,
som jeg gerne selv vil opleve den og efter mine smagsløg.

Godt håndværk, kvalitet og de gode råvarer er i fokus når jeg fremstiller chokolade.
Med mange års erfaring har jeg gjort det til mit speciale at udvikle nye og spændende smagskombinationer i min chokolade – samtidig med at jeg hylder den danske chokoladetradition med klassiske smage af højeste kvalitet.
En ny variant kan være længe undervejs, for balanceforholdet i smagen skal være nøje afstemt.

De lokale råvarer har stor betydning for mig.
Med udgangspunkt i blandt andet bær og frugter fra Møn, Bogø og Nyord skaber jeg chokoladeoplevelser, hvor chokoladens friskhed og kvaliteter spiller op imod de lokale råvares egenskaber, så det bedste trækkes frem i begge dele.

Lene Evers Chokolade er baseret på lige dele godt håndværk og en opfindsom eksperimenterende tilgang til arbejdet med smagssammensætninger.

"For mig er det at lave chokolade en forudsætning for et godt liv med høj livskvalitet.
Jeg etablerede derfor mit chokoladeværksted i 2014"

Lene Evers Chokolademager